Ce salariu încasează profesoara Carmen Iohannis. Preşedintele şi-a publicat declaraţia de avere

Soţia preşedintelui este cadru didactic la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu.

2285 afișări
Imaginea articolului Ce salariu încasează profesoara Carmen Iohannis. Preşedintele şi-a publicat declaraţia de avere

Ce salariu încasează profesoara Carmen Iohannis. Preşedintele şi-a publicat declaraţia de avere

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a publicat cea mai recentă declaraţie de avere din care reiese că a economisit într-un an, faţă de declaraţia anterioară, suma de 30.000 de lei (AICI, declaraţia pe 2021).

Familia Iohannis deţine trei apartamente şi trei case în Sibiu precum şi 200.000 de lei în cont. Preşedintele este „liber de sarcini”: nu are pe numele său niciun teren, niciun automobil sau alte obiecte de valoare.

Preşedintele a câştigat într-un an 181.944 de lei, în timp ce soţia sa, profesoară la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu a încasat 41.283 de lei. Lunar, indemnizaţia preşedintelui este de 15.162 de lei, în timp ce soţia sa câştigă 3.440 de lei.

Klaus Iohannis şi-a rotunjit veniturile cu 5.934 de lei, bani reprezentând drepturi de autor de la Curtea Veche, pentru cărţile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici