Ce şanse are Duster să fie „Maşina Anului” în Europa. De ce ne plac germanii, francezii şi italienii

Primul model de teren care s-a calificat vreodată în finala concursului "Maşina Anului" în Europa, Duster, ar putea face o figură frumoasă în competiţia anuală organizată de COTY.

18 afișări
Imaginea articolului Ce şanse are Duster să fie „Maşina Anului” în Europa. De ce ne plac germanii, francezii şi italienii

Ce şanse are Duster să fie „Maşina Anului” în Europa. De ce ne plac germanii, francezii şi italienii (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Pentru a se clasa cât mai sus, modelul produs în România trebuie să obţină note cât mai bune, preferabil 10 din 10 de la cât mai mulţi dintre cei 59 de membri ai juriului internaţional, reprezentând 23 de state (dacă se menţine aceeaşi structură a juriului ca anul trecut). Rezultatul votului final va fi anunţat la finele acestei luni.

Experţii susţin că avem deja câteva zeci de puncte asigurate, principalul avantaj al Duster fiind, după cum era de aşteptat, raportul preţ-calitate foarte bun. "Germanii, francezii şi italienii vor vota Duster deoarece l-au lăudat de fiecare dată când au avut ocazia. Englezii vor vota cu siguranţă altceva pentru că ei sunt mai dificili când vine vorba despre produsele din afara Marii Britanii, mai ales unul franţuzesc.

Celelalte naţii vor vota Duster pentru că şi pe pieţele lor modelul Dacia este imbatabil la preţ", a declarat pentru gândul Tudor Bratu, redactor şef ProMotor. Dacia a mai participat în acest concurs şi în 2008, tot cu Duster, însă nu a trecut de prima selecţie, care a contabilizat 41 de modele.

Citeşte mai multe despre şansele pe care le are Duster să fie "Maşina Anului" în Europa pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici