CEC a început negocierile pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni la Asiban

Conducerea Casei de Economii şi Consemnaţiuni are mandat de la acţionarul majoritar al băncii, Ministerul Economiei şi Finanţelor (MEF), să înceapă negocierile pentru preluarea controlului la compania de asigurări Asiban.

2 afișări
Imaginea articolului CEC a început negocierile pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni la Asiban

CEC a început negocierile pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni la Asiban

"Asiban ar fi o achiziţie bună pentru CEC, dar la un preţ acceptabil, în condiţii de piaţă. Preşedintele CEC are mandat să înceapă negocierile şi a purtat deja o primă discuţie cu reprezentanţii celorlalţi acţionari la societatea de asigurări", a declarat agenţiei MEDIAFAX secretarul de stat în MEF Sebastian Vlădescu, membru în Consiliul de Administraţie al CEC.

Până la ora transmiterii ştirii, preşedintele CEC, Radu Gheţea, nu a putut fi contactat.

CEC deţine un pachet de 25% din acţiunile Asiban, iar ceilalţi acţionari ai societăţii sunt BRD, Banca Transilvania şi grupul BCR (prin Banca Comercială Română şi Financiara), fiecare cu o participaţie de 25% din capital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici