CEC a lansat un credit pentru programul "Rabla" din agricultură

CEC Bank a lansat un credit destinat achiziţionării de tractoare şi maşini autopropulsate noi în cadrul programului "Rabla" din agricultură, care se acordă pe o perioadă de maxim şase ani.

170 afișări
Imaginea articolului CEC a lansat un credit pentru programul "Rabla" din agricultură

CEC a lansat un credit pentru programul "Rabla" din agricultură (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

"CEC Bank lansează începând cu data de 3 mai creditul «RABLA AGRICOL», destinat achiziţionării de tractoare şi maşini agricole autopropulsate noi, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Mediului şi Pădurilor nr.2/5.01.2010 pentru aprobarea ghidului de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului naţional de tractoare şi maşini agricole autopropulsate, modificat şi completat prin Ordinul Ministerului Mediului şi Pădurilor nr. 419/2010", se arată într-un comunicat al băncii.

Programul "Rabla" pentru tractoare, aflat la prima ediţie, a început în luna martie şi prevede că proprietarii pot să-şi caseze tractorul vechi în schimbul unei reduceri de 17.000 de lei din preţul unuia nou fiind aşteptaţi să-l predea la REMAT-uri.

Cuantumul primei de casare este de cel mult 17.000 lei, fără ca aceasta să depăşească 50% din preţul de achiziţie al tractorului nou sau al maşinii agricole autopropulsate noi pentru persoane fizice şi 40% din preţul, fără TVA, al tractorului nou sau al maşinii agricole autopropulsate noi pentru persoanele juridice.

Creditul lansat de CEC Bank este destinat finanţării diferenţei dintre preţul de comercializare al tractorului sau maşinii autopropulsate stabilit de producătorul validat şi prima de casare, iar banca nu solicită contribuţie proprie din partea clientului.

Rambursarea creditelor este flexibilă, adaptată caracterului sezonier al activităţii clienţilor şi a perioadelor de încasare, şi nu se va percepe comision de rambursare anticipată.

Statul are la dispoziţie, în 2010, o sută de milioane de lei pentru a plăti primele de casare în programul "Rabla" pentru tractoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici