CEC şi-a schimbat numele în CEC Bank

Casa de Economii şi Consemnaţiuni se va numi de marţi CEC Bank, cea mai veche instituţie bancară din România lansându-şi o nouă imagine.

28 afișări
Imaginea articolului CEC şi-a schimbat numele în CEC Bank

CEC şi-a schimbat numele în CEC Bank (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru operaţiunea de rebranding, la nivelul a 600 de unităţi, banca va investi circa 45 milioane lei pentru reamenajare şi schimbarea imaginii.

Totodată, CEC Bank va aloca 5,56 milioane de euro pentru promovarea noii imagini şi a a unor produse noi.

Până la sfârşitul anului 2010, toate unităţile băncii, respetiv 564 în oraşe şi 840 de unităţi în mediul rural, vor fi reamenajate integral.

La finele lui 2007, instituţia avea active de 10,86 miliarde lei, credite de 5,24 miliarde lei, depozite de 8,87 miliarde lei şi un profit brut de 91 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici