Cel mai ieftin autoturism din lume, lansat în 2008 de Tata Motors

Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc în luna ianuarie în India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un preţ de 2.500 de dolari, model care va fi pus în vânzare pe parcursul anului 2008.

3 afișări
Imaginea articolului Cel mai ieftin autoturism din lume, lansat în 2008 de Tata Motors

Cel mai ieftin autoturism din lume, lansat în 2008 de Tata Motors

Prezentarea noului autoturism la Auto Expo, eveniment organizat la New Delhi, este programată pentru 10 ianuarie.

Tata Motors, al treilea mare constructor auto din India, s-a angajat să vândă autoturismul la un preţ de 100.000 de rupii (2.500 de dolari), însă, în opinia mai multor analişti, costurile ridicate cu materiile prime ar putea urca preţul mai aproape de 3.000 de dolari.

În acest timp, companiile Bajaj Auto, din India, Renault, din Franţa, şi Nissan, din Japonia, analizează planurile de fezabilitate pentru realizarea unor autoturisme de 3.000 de dolari.

Pe de altă parte, presa indiană a relatat, miercuri, că Tata Motors, companie evaluată la 6,8 miliarde de dolari, a oferit 2,05 miliarde de dolari pentru mărcile scoase la vânzare de Ford, respectiv Jaguar şi Land Rover.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici