Cel mai mare mall din România, inaugurat la Cluj-Napoca

Cel mai mare mall din România, Iulius Mall, cu o suprafaţă construită de 155.000 de metri pătraţi, a fost inaugurat oficial, vineri la Cluj-Napoca, investiţia ridicându-se la 70 de milioane de euro.

52 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare mall din România, inaugurat la Cluj-Napoca

Cel mai mare mall din România, inaugurat la Cluj-Napoca

Preşedintele Iulius Group, Iulian Dascălu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că se ateaptă la un trafic anual de 10 milioane de persoane şi o cifră de vânzări de 100 de milioane de euro. Din totalul firmelor care au închiriate spaţii în Iulius Mall, 71 la sută sunt clienţi internaţionali.

Lucrările la noul mall au durat 16 luni, iar centrul cuprinde şi o clădire de birouri pe cinci etaje.

Noul mall oferă peste 3.500 de locuri de muncă şi asigură 2200 de locuri de parcare.

Firma Iulius Group a mai deschis două mall-uri, la Iaşi şi Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici