Cel mai mare „proiect imobiliar“: apartamentele de pe Bulevardul Victoria Socialismului fac un miliard de euro

Cele aproximativ 6.000 de apartamente situate pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, între Palatul Parlamentului şi Piaţa Alba Iulia, au o valoare de piaţă de circa 1 miliard de euro, acesta putând fi considerat cel mai mare proiect imobiliar realizat vreodată în România, mai ales dacă este luată în calcul şi investiţia în Casa Poporului.

81 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare „proiect imobiliar“: apartamentele de pe Bulevardul Victoria Socialismului fac un miliard de euro

Cel mai mare „proiect imobiliar“: apartamentele de pe Bulevardul Victoria Socialismului fac un miliard de euro (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

Construirea proiectului a durat mai bine de zece ani, scopul urmărit de Nicolae Ceauşescu fiind acela de a asigura locuinţe de serviciu oamenilor politici care urma să lucreze în Casa Poporului.

Citeşte mai multe despre cel mai mare proiect imobiliar pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici