Cele mai importante informaţii de business, acum în secţiunea "ZF Print" din ZFCorporate.ro

Ziarul Financiar şi Orange lansează, vineri, secţiunea "ZF Print" din cadrul platformei online www.ZFCorporate.ro, disponibilă pentru clienţii Orange, unde cititorii pot găsi cele mai importante ştiri şi materiale de presă publicate în ediţia tipărită Ziarul Financiar.

494 afișări
Imaginea articolului Cele mai importante informaţii de business, acum în secţiunea "ZF Print" din ZFCorporate.ro

Cele mai importante informaţii de business, acum în secţiunea "ZF Print" din ZFCorporate.ro

Dedicată oamenilor de business, noua secţiune "ZF Print" a fost gândită pentru a fi un instrument util în activitatea acestora. Cei interesaţi vor găsi toate materialele cuprinse în ediţia print a Ziarului Financiar, grupate într-o singură secţiune.

Astfel, toate articolele apărute în ediţia tipărită ZF vor putea fi citite în secţiunea "ZF Print" de pe platforma www.ZFCorporate.ro. Costul unui abonament lunar la această secţiune va fi de 12 euro (TVA inclus). Astfel, abonaţii vor avea acces lunar la peste 1200 ştiri, analize şi opinii şi vor primi ziarul pe toată perioada cât vor avea această opţiune activată.

Clienţii Orange pot primi acces la secţiunea ZF Print prin activarea opţiunii ZF Corporate Print: prin SMS la 321 cu textul ZFC, din contul lor, pe www.orange.ro/contul-meu, prin apel gratuit la Serviciul Clienţi Orange, prin apel gratuit la *100# sau în orice magazin Orange.

Mai multe detalii despre opţiunea ZF Corporate Print se găsesc pe www.zfcorporate.ro/print.

ZFCorporate.ro este platforma completă de informaţie de business de subscripţie a Ziarului Financiar, singurul serviciu specializat dedicat companiilor din toate sectoarele de activitate CREAT SPECIAL pentru persoanele din top şi middle top management, pentru antreprenori şi pentru toţi cei care doresc să fie informaţi în timp real despre tot ce se întâmplă în sectoarele lor de activitate şi să dispună de analize şi puncte de vedere pertinente. Datele statistice sunt cotaţii de pe piaţa valutară, piaţa de capital, burse de mărfuri şi piaţa monetară. Pachetul ZFCorporate oferă acces full, în timp real, la peste 200 de materiale de business zilnice, analize, date statistice, infografice, ştiri despre oamenii de business, companiile pe care le conduc şi opiniile acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici