Cele mai spectaculoase maşini prezentate la Târgul Auto de la Geneva - GALERIE FOTO

Târgul Auto de la Geneva, deschis la 2 martie, la Palexpo a oferit ocazia principalilor producători auto să îşi prezinte ultimele modele, un accent deosebit fiind pus pe variantele hibride sau electrice ale unor modele consacrate.

612 afișări
Imaginea articolului Cele mai spectaculoase maşini prezentate la Târgul Auto de la Geneva - GALERIE FOTO

Cele mai spectaculoase maşini prezentate la Târgul Auto de la Geneva (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Salonul Auto de la Geneva a însemnat, pentru împătimiţii modelului Dacia, ocazia de a-şi vedea un vis împlinit: lansarea oficială a Daciei Duster, primul model 4x4 al producătorului de la Mioveni.

"Publicul ţintă pentru Duster este reprezentat de firme în proporţie de 50%. De asemenea, maşina se adresează românilor dedicaţi mărcii, care caută o maşină cu un upgrade de facilităţi", a spus directorul comercial al constructorului, Fabrice Cambolive.

El a adăugat că nu poate face o estimare în ce priveşte numărul unităţilor care se vor comercializa în acest an.

Dacia Duster

"Ne aşteptăm ca Duster să aibă mare succes datorită trendului ascendent al cererii pe piaţă de maşini 4X4. Cererea este mare, dar oferta scumpă. Aici intervenim noi", a precizat Cambolive.

Dacia Duster poate fi achiziţionată în România de la preţuri cuprinse între 10.500 de euro şi 15.600 de euro, cu TVA inclus, în funcţie de versiune, a anunţat marţi constructorul auto.

Vezi aici mai multe informaţii despre Dacia Duster

Între autoturismele prezentate la Geneva se numără şi modelul retro al producătorului malaesian Bufori, ale cărui trăsături te duc cu gândul la perioada interbelică.

Model al producătorului malaesian Bufori

La capitolul concept se remarcă modelul Citroen Survolt, dar şi proiectul electric al gupului BMW, Active E, prezent în ianuarie şi la Salonul Auto de la Detroit.

Citroen Survolt

Nici celebrităţile nu au lipsit de la Târg: Justin Timberlake a pozat alături de un Audi A 1, iar piloţii de Formula 1 Nico Rosberg şi Michael Schumacher s-au lăsat fotografiaţi alături de preşedintele Mercedes Benz, Dieter Zetsche.

Nico Rosberg, Michael Schumacher şi preşedintele Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, alături de Mercedes F800 Style concept

Un design futurist cu o "aroma" retro a putut fi remarcat şi în cazul Opel care a prezentat modelul GTE Flextreme.

Opel GTE Flextreme

Vezi aici o GALERIE FOTO cu ultimele modele prezentate la Geneva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici