Centerra Capital Partners va aloca 200 mil. euro anual în proiecte în România

Compania Centerra Capital Partners, care administrează Flavus Investiţii, firma care şi-a adjudecat prin licitaţie platforma Tractorul Braşov, intenţionează să investească anual în România 200 de milioane de euro, inclusiv în proiecte imobiliare, a anunţat firma duminică.

3 afișări
Imaginea articolului Centerra Capital Partners va aloca 200 mil. euro anual în proiecte în România

Centerra Capital Partners va aloca 200 mil. euro anual în proiecte în România

Centerra Capital Partners, fondată de doi români, Silviu Savin şi Victor Vadaneaux, a devenit anul trecut partenerul exclusiv pe România al Cheyne Capital, fond de investiţii de 20 miliarde de euro cu sediul la Londra, se arată într-un comunicat al firmei transmis agenţiei MEDIAFAX.

Silviu Savin arată că firma analizează piaţa din România încă de acum doi-trei ani, iar investitorii internaţionali au început să fie interesaţi de oportunităţile de aici întrucât potenţialele câştiguri justifică riscurile.

Cheyne este un fond multi-strategie care investeşte în companii listate sau nu la bursă, în infrastructură, în energie, precum şi în bonuri de tezaur sau bonuri emise de companii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici