Cererea de forţă de muncă din Germania a crescut în februarie la maximul ultimilor şase ani

Cererea de forţă de muncă din Germania, cea mai mare economie europeană, a atins în februarie cel mai ridicat nivel din ultimii şase ani, transmite Reuters.

5 afișări

Angajatorii germani caută în principal salariaţi part-time, potrivit datelor agenţiei de stat pentru forţa de muncă. Cereri mari pentru mână de lucru vin din partea companiilor cu activităţi în sectorul sănătăţii, al alimentelor şi construcţiilor.

Unele companii se plâng că întâmpină dificultăţi în a acoperi posturi vacante care necesită forţă de muncă de înaltă calificare, a declarat un purtător de cuvânt al agenţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici