CES 2013: Televizor de 300.000 de dolari, cu diagonala de 2,8 metri

Compania americană Westinghouse, un nume mai puţin cunoscut în sectorul electronicelor de consum, a prezentat la Las Vegas un televizor LCD uriaş, cu diagonala de 110 inci (279 centimetri), rezoluţie 4K HD (Ultra HD) şi un preţ unic în industrie, de 300.000 de dolari.

680 afișări
Imaginea articolului CES 2013: Televizor de 300.000 de dolari, cu diagonala de 2,8 metri

CES 2013: Televizor de 300.000 de dolari, cu diagonala de 2,8 metri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul se laudă cu unghiuri de vizualizare de aproape 180 de grade şi o calitate foarte bună a imaginii, potrivit Engadget.

Westinghouse promite că clienţii interesaţi vor avea un model personalizat instalat până la sfârşitul lunii martie.

Televizorul a fost prezentat la CES 2013, în Las Vegas. Salonul electronicelor de consum din acest an a adus numeroase inovaţii în domeniul ecranelor cu rezoluţie Ultra HD şi/sau tehnologie OLED, însă modelul Westinghouse este de departe cel mai scump exponat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici