CFR Călători vrea să modernizeze 150 de vagoane

CFR Călători intenţionează să modernizeze în următorii patru ani 150 de vagoane, valoarea estimativă a contractului fiind de 330 milioane de lei, fără TVA.

54 afișări
Imaginea articolului CFR Călători vrea să modernizeze 150 de vagoane

CFR Călători vrea să modernizeze 150 de vagoane (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, operatorul va organiza o licitaţie prin care va încheia un acord cadru pentru modernizarea vagoanelor. Acordul cadru conţine contracte subsecvente, care vor fi atribuite cu o frecvenţă de şase luni, primul dintre acestea urmând să fie repartizat la 31 decembrie.

Acordul va fi finanţat din surse proprii şi vizează modernizarea vagoanelor de clasa I.

Pentru a participa la licitaţie, investitorii interesaţi trebuie să depună, printre altele, o garanţie de trei milioane de lei, o lista cu principalele servicii similare prestate în ultimii trei ani şi două recomandări emise de beneficiari.

Ofertele pot fi depuse până la 1 octombrie, dată la care vor fi deschise. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici