CFR Călători vrea să modernizeze 150 de vagoane

CFR Călători intenţionează să modernizeze în următorii patru ani 150 de vagoane, valoarea estimativă a contractului fiind de 330 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului CFR Călători vrea să modernizeze 150 de vagoane

CFR Călători vrea să modernizeze 150 de vagoane (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, operatorul va organiza o licitaţie prin care va încheia un acord cadru pentru modernizarea vagoanelor. Acordul cadru conţine contracte subsecvente, care vor fi atribuite cu o frecvenţă de şase luni, primul dintre acestea urmând să fie repartizat la 31 decembrie.

Acordul va fi finanţat din surse proprii şi vizează modernizarea vagoanelor de clasa I.

Pentru a participa la licitaţie, investitorii interesaţi trebuie să depună, printre altele, o garanţie de trei milioane de lei, o lista cu principalele servicii similare prestate în ultimii trei ani şi două recomandări emise de beneficiari.

Ofertele pot fi depuse până la 1 octombrie, dată la care vor fi deschise. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici