Chevrolet Cruze, lansat în România

Chevrolet a lansat în România, la începutul acestei luni, modelul de clasă compactă Cruze, la preţuri pornind de la 13.200 euro, cu TVA, a anunţat, vineri, General Motors Southeast Europe (GMSEE), reprezentantul companiei pe piaţa locală.

112 afișări
Imaginea articolului Chevrolet Cruze, lansat în România

Chevrolet Cruze, lansat în România (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cruze, care înlocuieşte modelul Lacetti, este disponibil cu două motorizări pe benzină, de 1,6 litri (113 Cai Putere) şi 1,8 litri (141 Cai Putere), precum şi cu propulsor diesel de 2 litri, care dezvoltă 150 Cai Putere şi atinge viteza de 100 km/oră în 8,7 secunde.

Motoarele pe benzină sunt dotate cu transmisie manuală sau automată şi propulsează autovehiculul de la 0 la 100 km/oră în 11,8, respectiv 10 secunde, cu un consum de combustibil în regim mixt de 6,8 litri/100 km.

Dotarea standard a autovehiculului include airbaguri frontale pentru şofer şi pasagerul din faţă, airbaguri cortină, airbaguri laterale montate în scaunele din faţă şi un pedalier pliabil. Tot în dotarea standard sunt incluse şi sistemul de antiblocare la frânare (ABS) a celor patru roţi, sistemul de control al tracţiunii (TCS) şi sistemul electronic de distribuţie a forţei de frânare (EBD), care controlează forţa de frânare faţă-spate.

Vânzările Chevrolet în România au căzut cu 27,5% anul trecut, la 9.493 unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici