China ia locul Rusiei ca cel mai mare investitor din Muntenegru

  • China este cel mai mare investitor din Muntenegru, cu 70 mil de euro investiţi
  • Anul trecut, cel mai mare investitor a fost Rusia, cu 42,5 mil de euro investiţi
  • Italia este pe locul doi în top, cu 43,3 milioane de euro investiţi
138 afișări
Imaginea articolului China ia locul Rusiei ca cel mai mare investitor din Muntenegru

FOTO: Profimedia

Cel mai mare investitor din Muntenegru nu mai este Rusia. E China. 70 de milioane de euro a investit în prima jumătate a anului 2020. Mai ales în companii şi proprietăţi imobiliare, arată Banca Centrală a Muntenegrului.

Este primul an în care China este menţionată în acest raport al investiţiilor ca un investitor important. Până acum nu era menţionată nici măcar în primele 50 de ţări.

Anul trecut, Rusia a fost cel mai mare investitor, dar acum este pe locul trei. Cu 42,5 milioane de euro investiţi. Pe locul al doilea este Italia. Cu peste 43 milioane de euro împărţiţi în împrumuturi şi investiţii în companii şi bănci din Muntenegru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici