Chrysler reduce preţurile autovehiculelor cu până la 6.000 de dolari

Chrysler a decis să reducă, pentru luna mai, preţurile autovehiculelor cu până la 6.000 de dolari, în încercarea de a-şi majora veniturile în timpul procesului de restructurare şi a compensa declinul vânzărilor din SUA.

26 afișări
Imaginea articolului Chrysler reduce preţurile autovehiculelor cu până la 6.000 de dolari

Chrysler reduce preţurile autovehiculelor cu până la 6.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania aflată în stare de faliment, ale cărei vânzări pe piaţa americană au scăzut în aprilie cu 48% din cauza incertitudinilor legate de supravieţuirea sa, va oferi discount-uri de 4.000 de dolari pentru modelele anului 2009.

În plus, compania oferă până la 1.000 de dolari proprietarilor de maşini Chrysler, la achiziţia majorităţii modelelor din 2008 şi 2009. Unii membri de sindicat vor putea beneficia şi de un alt stimulent, de maxim 1.000 de dolari.

Programul începe miercuri şi va fi valabil până la 1 iunie.

Noua serie de stimulente este oferită la aproape o săptămână după ce Chrysler a cerut protecţia legii falimentului şi a inclus în procedurile de reorganizare care vor dura până la 60 de zile toate cele 30 de fabrici deţinute.

Justiţia americană a aprobat, marţi, procedurile de licitaţie pentru vânzarea rapidă a activelor Chrysler, necesară parteneriatului cu producătorul auto italian Fiat, în pofida opoziţiei unui grup de creditori faţă de procesul accelerat de restructurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici