Cine mai reuşeşte să economisească pe timp de criză în România?

Pentru jumătate dintre consumatorii români, cea mai mare preocupare în acest an este asigurarea unui câştig care să le permită un trăi decent şi plata facturilor, arată un studiu realizat de compania de cercetare de piaţă GfK în primul trimestru din an, informează Ziarul Financiar.

52 afișări
Imaginea articolului Cine mai reuşeşte să economisească pe timp de criză în România?

Cine mai reuşeşte să economisească pe timp de criză în România? (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

În aceste condiţii, doar 13% dintre gospodării mai reuşesc să economisească, iar alte 8% dintre familiile intervievate declară că au intrat deja în rezervele acumulate anterior. Mai mult, una din cinci gospodării afirmă că are de gestionat credite.

Citeşte mai multe despre câţi români mai fac economii în criză pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici