Citroën va lansa anul viitor în România monovolumul C3 Picasso (Galerie Foto)

Citroën va lansa anul viitor, în România, monovolumul C3 Picasso, modelul fiind disponibul cu două motoare pe benzină şi cu două diesel, a anunţat, marţi, reprezentanţa locală a constructorului francez.

13 afișări
Imaginea articolului Citroën va lansa anul viitor în România monovolumul C3 Picasso (Galerie Foto)

Citroën va lansa anul viitor în România monovolumul C3 Picasso

Maşina va fi prezentată pentru prima oară la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc în toamna acestui an, începerea comercializării fiind planificată pentru primul trimestru al anului 2009, însă perioada exactă la care maşina va fi disponibilă şi în România nu a fost comunicată.

Noul model are o lungime de 4,08 metri, o lăţime de 1,73 metri şi o înălţime de 1,62 metri. Volumul portbagajului este de 500 de litri.

GALERIE FOTO

Bancheta spate este fracţionată, scaunele culisând independent pe o distanţă de 150 milimetri. Spătarele scaunelor sunt de asemenea rabatabile. Modelul C3 Picasso, în varianta cu plafon panoramic (din sticlă), are o suprafaţă vitrată de 4,52 metri pătraţi, una dintre cele mai bune valori din clasă.

Cele două motoare pe benzină ale lui C3 Picasso dezvoltă 95 Cai Putere (CP), respectiv 120 CP, iar cele diesel au 90 şi 110 CP.

Motorizările diesel poartă semnătura Airdream, ansamblul de tehlogii şi setări folosite de Citroën pe modelele sale pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Ţinta de vânzări a Citroen pentru acest an, în România, este 6.000-6.500 unităţi, în condiţiile în care estimările de la începutul anului plasau obiectivul la 7.500 unităţi.

Anul trecut au fost livrate 5.000 de vehicule Citroen în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici