Citroen a lansat miercuri modelul C3 Picasso (Galerie Foto)

Constructorul auto francez Citroen a lansat miercuri noul model compact C3 Picasso, compania mizând pe vânzări de 110.000 astfel de unităţi în intervalul februarie 2009 - februarie 2010.

34 afișări
Imaginea articolului Citroen a lansat miercuri modelul C3 Picasso (Galerie Foto)

Citroen a lansat miercuri modelul C3 Picasso (www.promotor.ro)

Directorul executiv al Citroen, Gilles Michel, a declarat că lansarea are loc în condiţiile unor turbulenţe economice, însă s-a arătat convins că designul maşinii şi consumul redus de carburant va atrage suficiente vânzări pentru a depăşi declinul pieţei auto.

GALERIE FOTO

"Această maşină, care reprezintă un model complet nou pentru Citroen, ne va permite să ne menţinem ţintele de creştere a vânzărilor şi profitabilitate", a arătat oficialul.

Modelul C3 Picasso, o versiune mai înaltă a C3 sedan, va fi produs la fabrica Trnava, din Slovacia.

Principalii rivali ai automobilului vor fi Opel Meriva, Nissan Note, Ford Fusion şi Renault Grand Modus.

Segmentul compact a consemnat vânzări de 485.000 de vehicule anul trecut în Europa de Vest.

Publicul vizat de modelul C3 Picasso este reprezentat prin cupluri tinere, cu copii.

Piaţa auto europeană trece printr-o perioadă cu vânzări slabe, pe fondul problemelor macroeconomice care au condus la deteriorarea încrederii consumatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici