Citroen a lansat modelul electric C-Zero în România. Vezi cât costă

Citroen România a lansat pe piaţa locală automobilul de serie propulsat electric C-Zero, care are un preţ de pornire de 36.642 de euro cu TVA, potrivit site-ului importatorului mărcii franceze.

165 afișări
Imaginea articolului Citroen a lansat modelul electric C-Zero în România. Vezi cât costă

Citroen a lansat modelul electric C-Zero în România. Vezi cât costă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul model poate fi achiziţionat numai la comandă.

Modelul de clasă mică este disponibil în şapte game de culori, este echipat cu un motor care dezvoltă 67 cai putere şi poate atinge o viteză maximă de 130 de kilometri pe oră.

Bateria Li-Ion a vehiculului poate fi încărcată complet de la o priză normală de 220V în şase ore, iar daca este conectată staţie specială poate fi alimentată în 30 de minute la o capacitate de 80%.

Autonomia modelului C-Zero, care măsoară 3,47 metri, este de până la 150 de kilometri.

Printre dotările vehiculului electric se numără computer de bord, climatizare, geamuri şi oglinzi electrice, ESP, ABS, airbag-uri cabluri de înărcare, radio-CD cu MP3.

În România nu există în prezent o infrastructură de alimentare a vehiculelor propulsate electric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici