Citroen e-C3 îşi face intrarea pe piaţa din România, concurând cu Dacia Spring

  • Noua opţiune electrică, e-C3, intră în competiţie directă cu Dacia Spring, oferind o alternativă accesibilă pentru maşinile electrice.
  • Cu o autonomie de 300 km şi încărcare rapidă la staţiile de 100 kW, e-C3 promite performanţe şi confort pentru deplasările urbane.
  • Dotări precum suspensia cu perne hidraulice progresive şi display-ul de 10 inci fac din e-C3 o opţiune atractivă în segmentul maşinilor mici şi medii.
1791 afișări
Imaginea articolului Citroen e-C3 îşi face intrarea pe piaţa din România, concurând cu Dacia Spring

Sursa foto: Citroen

Noul Citroen e-C3 a fost lansat în România, prezentându-se drept principalul rival al Dacia Spring în segmentul maşinilor electrice accesibile, scrie Profit. 
 
Disponibil şi în versiunea cu motor pe benzină, modelul electric poate fi achiziţionat la un preţ care depăşeşte Dacia Spring cu peste 6.000 de euro. Cel mai ieftin C3 poate fi comandat la preţul de 14.990 euro, în echipare cu motor pe benzină, de 1.2 litri şi 100 CP.
 
În varianta electrică, e-C3 vine echipat cu o baterie de 44 kWh şi o autonomie de 300 km, oferind un consum declarat de 16,4 kWh. Maşina dispune de un motor electric de 83 kW (113 CP) şi poate fi încărcată la staţii rapide până la 100 kW. Printre tehnologiile incluse se numără suspensia cu perne hidraulice progresive şi un display de navigaţie de 10 inci. Lungimea modelului este de 4,01 metri, situându-se la limita inferioară a segmentului B sau la limita superioară a segmentului A. Sistemele de asistenţă includ avertizarea activă de părăsire a benzii şi recunoaşterea semnelor de limitare a vitezei. 
 
Citroen e-C3 va fi disponibil în două versiuni de echipare, You şi Max.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici