Citroen va lansa în luna septembrie modelul C5 în România

Citroen va lansa în luna septembrie modelul de clasă medie C5 în România, preţurile şi ţinta de vânzări pentru maşină urmând să fie comunicate ulterior, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, directorul general al reprezentanţei Citroen în România, Didier Gerard.

29 afișări
Imaginea articolului Citroen va lansa în luna septembrie modelul C5 în România

Citroen va lansa în luna septembrie modelul C5 în România (Imagine: www.c5.citroen.com)

"Anul 2008 este unul bun pentru Citroen în România, în condiţiile în care până acum am lansat modelele Nemo, C4 Sedan şi SUV-ul C-Crosser. Pentru luna septembrie avem în plan lansarea modelului C5, care va completa şi înnoi gama de modele Citroen oferite pe piaţa locală", a spus Gerard.

Vânzările mărcii Citroen pe plan local au scăzut cu 13% în primele patru luni, la 1.182 unităţi.

Anul trecut, vânzările au crescut cu 18%, de la 4.194 de unităţi în 2006 la 4.950 autovehicule. Dintre acestea, 1.285 au fost vehicule comerciale, iar restul autoturisme. Cel mai bine vândut model Citroen a fost C4 (1.277 de unităţi). Vehiculul comercial Jumper s-a clasat pe locul al doilea, cu 980 de unităţi vândute, iar pe poziţia a treia modelul de clasă mică C3, pentru care au optat 990 de cumpărători. Pentru automobilul Citroen C1 au fost înregistrate 830 de cereri.

Estimările pentru 2008 indică un o ţintă de 6.000-6.500 de autovehicule.

Citroen a deschis reprezentanţă în România la 1 iulie 2007, până la acea dată autovehiculele mărcii fiind importate şi comercializate de firma ATS (Automotive Trading Services), deţinută de premierul Călin Popescu Tăriceanu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici