Citroen vrea sa vândă în România 100 de SUV-uri C-Crosser

Citroen vrea sa vândă în România circa 100 de Sport Utility Vehicle-uri (SUV) C-Crosser, primul astfel de automobil din istoria mărcii franceze, disponibil de la 27.276 euro cu TVA, au declarat vineri agenţiei MEDIAFAX oficialii reprezentanţei locale a constructorului francez.

30 afișări
Imaginea articolului Citroen vrea sa vândă în România 100 de SUV-uri C-Crosser

Citroen vrea sa vândă în România 100 de SUV-uri C-Crosser

Modelul va putea fi echipat cu două motoare, unul diesel şi unul pe benzină. Motorul pe benzină de 2,4 litri dezvoltă 170 de Cai Putere (CP) şi poate avea o cutie de viteze manuală sau una automată, în timp ce motorul diesel de 2,2 litri, de 160 CP, echipat cu filtru de particule, poate avea doar cutie de viteze manuală.

C-Crosser poate avea trei versiuni de echipare (X, SX şi Exclusive), preţurile fiind cuprinse între 27.276 euro cu TVA, pentru versiunea de echipare de bază, cu motorul pe benzină, şi 35.841 euro cu TVA pentru versiunea de echipare Exclusive, cu motorul diesel.

C-Crosser este dotat cu tracţiune integrală, pentru care utilizatorul poate alege varianta 4x4 sau 4x2.

Modelul are în dotarea standard, printre altele, sisteme de control pentru frânare şi stabilitate (ABS şi ESP), climatizare automată, scaunele din faţă încălzite, computer de bord, cruise control, oglinzi retrovizoare reglabile electric, încălzite şi rabatabile electric, precum şi închidere centralizată.

Ultimele modele lansate de Citroen în România au fost C4 Sedan şi Nemo (vehicul comercial uşor).

Citroen a deschis o reprezentanţă în România la 1 iulie 2007, până la acea dată autovehiculele mărcii fiind importate şi comercializate de firma ATS (Automotive Trading Services), deţinută de premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici