Ciucă: Mediul de afaceri ne cere, la unison, predictibilitate a tot ceea ce înseamnă fiscalitate

Mediul de afaceri, investitorii români şi investitorii străini, la unison, ne cer să avem o predictibilitate a tot ceea ce înseamnă fiscalitatea, spune preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

111 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Mediul de afaceri ne cere, la unison, predictibilitate a tot ceea ce înseamnă fiscalitate

Ciucă: Mediul de afaceri ne cere, la unison, predictibilitate a tot ceea ce înseamnă fiscalitate

„Mediul de afaceri, investitorii români, care generează şi dezvoltă capitalul românesc, investitorii străini, la unison ne cer să avem o predictibilitate a tot ceea ce înseamnă fiscalitatea, pentru a avea o proiecţie de dezvoltare a afacerii, pe termen mediu şi lung”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că „toate aceste volte ale schimbărilor în regulile de fiscalitate produc anumite dezechilibre”.

„Trăim într-o lume care se află într-o competiţie permanentă, iar competitivitatea este absolut esenţială în ceea ce priveşte existenţa în piaţă şi dezvoltarea oricărei afaceri”, încheie liderul PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici