CJ Maramureş vrea să amenajeze două domenii schiabile din zonă cu 23 milioane euro

Consiliul Judeţean Maramureş va organiza, în august, două licitaţii pentru a desemna firmele care se vor ocupa de amenajarea domeniului schiabil din zonele Mogoşa Baia Sprie şi Izvoarele Borişte, valoarea celor două proiecte fiind de 23 milioane de euro.

25 afișări
Imaginea articolului CJ Maramureş vrea să amenajeze două domenii schiabile din zonă cu 23 milioane euro

CJ Maramureş vrea să amenajeze două domenii schiabile din zonă cu 23 milioane euro (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cele două contracte se vor derula pe o perioadă de doi ani şi vor viza construirea a două pârtii de schi şi amenajarea a două instalaţii de transport pe cablu tip telegondolă, potrivit unui anunţ de participare al instituţiei.

Pentru amenajarea domeniului schiabil din Baia Sprie, CJ Maramureş va plăti circa 9,8 milioane de euro, fără TVA.

Firmele care doresc să participe la licitaţie trebuie să depună două garanţii de participare şi de execuţie în valoare de 400.000 lei, respectiv 7,5% din valoarea contractului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 17 august.

În ceea ce priveşte investiţiile din staţiunea Izvoarele Borişte, valoare estimativă a proiectului, fără TVA, este de 13,2 milioane de euro.

Investitorii interesaţi de licitaţie vor trebui să depună două garanţii de participare şi de bună execuţie de 550.000 lei, respectiv 7,5% din valoarea contractului, fără TVA.

Totodată, firmele trebuie să arate că în ultimii trei ani au avut o cifră de afaceri cel puţin egală cu valoarea estimată a contractului fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 14 august.

Finanţarea celor două proiecte se va face, în principal, prin fonduri locale şi de la bugetul Ministerului Turismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici