Clădirea de la Gara de Nord unde a funcţionat magazinul Sora, scoasă la vânzare

Clădirea din vecinătatea Gării de Nord din Bucureşti în care a funcţionat magazinul Sora a fost scoasă la vânzare cu suma de 2,7 milioane de euro, a declarat agenţiei MEDIAFAX Monica Popescu, reprezentanta firmei imobiliare M.T. Investment, care se ocupă de vânzarea imobilului.

1790 afișări

Clădirea are 7 etaje şi o suprafaţă construită de 2.800 de metri pătraţi şi trebuie renovată.

Imobilul a fost construit între anii 1935-1940, iar la etaje a funcţionat iniţial ca hotel.

"În clădire a funcţionat fostul hotel Dunarea, cu 70 camere. Magazinul Sora a funcţionat la parterul clădirii, până la puţin timp după revoluţie. Clădirea este acum în conservare, iar proprietarii caută un cumpărător", a spus Monica Popescu.

Suprafaţa terenului aferent imobilului este de 530 metri pătraţi.

Imobilul este deţinut de o companie care are ca acţionari oameni de afaceri israelieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici