Clasament Forbes: Cele mai bine plătite celebrităţi. Simona Halep, în top 30 Under 30

  • Cele mai bine plătite celebrităţi din lume au câştigat, cumulat, 6,1 miliarde de dolari, fără taxe şi impozite.
  • Potrivit Forbes, numerele indică o scădere de 200 de milioane de dolari faţă de anul trecut, în contextul pandemiei de coronavirus care a închis stadioanele şi sălile de spectacol.
  • E pentru prima oară în ultimii ani când se înregistrează o scădere.
  • Simona Halep apare într-o altă listă Forbes, cea a sportivilor de top sub 30 de ani
337 afișări
Imaginea articolului Clasament Forbes: Cele mai bine plătite celebrităţi. Simona Halep, în top 30 Under 30

Sursa FOTO: Pprofimedia

Pe primele poziţii în clasamentul Forbes al celebrităţilor cu cele mai mari venituri se află Kylie Jenner şi Kanye West, în conturile cărora au intrat 590 de milioane de dolari, respectiv 170 de milioane de dolari. West a strâns cea mai mare parte a câştigurilor din colaborarea Yeezy x Adidas, în timp pentru Jenner lozul câştigător e vânzarea unei cote de  51% din firma ei de produse cosmetice către Coty, în luna ianuarie.

Trei giganţi din rândul platformelor de streaming le-au plătit 300 de milioane de dolari vedetelor de pe listă, printre care se numără şi Ryan Reynolds (nr. 18, cu 71,5 milioane de dolari), Billie Eilish (nr. 43, cu 53 de milioane de dolari) şi Jerry Seinfeld (nr. 46, cu 51 de milioane de dolari). Netflix a plătit mai mult de două treimi din această sumă.

Spectacolele live i-au adus lui Ed Sheeran cele mai mari venituri din cariera sa. Turneul Divide l-a îmbogăţit pe artist cu 776 milioane de dolari. Alţi muzicieni din topul Forbes sunt Taylor Swift (nr. 25, cu 63,5 milioane de dolari) şi Paul McCartney (nr. 93, cu 37 milioane de dolari).

Dintre sportivi, primul de pe listă este Roger Federer (nr. 3, cu 106,3 milioane de dolari). Este primul tenismen care conduce în topul celor mai bine plătiţi sportivi. Cristiano Ronaldo rămâne pe poziţia următoare (nr. 4, cu 105 milioane de dolari), fiind primul jucător care a câştigat 1 miliard de dolari în timpul carierei. 

Simona Halep apare într-o altă listă Forbes, cea a sportivilor de top sub 30 de ani (30 Under 30). Românca de 28 de ani a câştigat primul titlu de mare şlem în 2018, la Roland Garros şi a ocupat prima poziţie WTA de două ori, în perioada 2017-2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici