Clienţii nemultumiţi: Avem o propunere de refinanţare cu DAE de 3% de la o bancă din afară

O bancă din străinătate este interesată să intre pe piaţa din România şi să preia spre refinanţare circa 14.500 de credite pe care le au clienţii nemulţumiţi cu bănci din ţară, informează incont.ro.

95 afișări
Imaginea articolului Clienţii nemultumiţi: Avem o propunere de refinanţare cu DAE de 3% de la o bancă din afară

Clienţii nemultumiţi: Avem o propunere de refinanţare cu DAE de 3% de la o bancă din afară (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"O bancă mare din străinătate ne-a facut o ofertă de DAE (dobanda anuala efectiva, n.red.) de 2-3%. Este interesată să intre pe piaţa din România printr-un IFN şi să preia spre refinanţare toate contractele de credit pe care le avem cu diferite bănci", a declarat Adrian Paraschiv, unul dintre liderii clienţilor nemulţumiţi.

El a mai spus că grupurile de clienţi nemulţumiţi, organizate pe Internet, s-au unit informal şi caută cea mai bună ofertă de refinanţare pentru circa 14.500 de clienţi.

"Avem aceasta ofertă de la o bancă din afară, căreia nu pot să-i dau numele deocamdată şi mai discutăm şi cu încă o bancă din Romănia care este interesată să ne acorde credite. Mesajul este unul singur: Da, se poate!", a explicat Adrian Paraschiv.

Citeşte mai multe despre posibilitatea refinanţării de credite pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici