Clubul Floreasca - scos la vânzare pentru a şasea oară în ultimul an

Clubul Floreasca va fi scos din nou la vânzare de RA-APPS, la sfârşitul lunii ianuarie, la acelaşi preţ de pornire de 38,7 milioane euro stabilit la precedenta licitaţie, aceasta fiind a şasea încercare de vânzare a imobilului din ultimul an, după alte tentative eşuate în lipsa unei oferte.

1 afișare
Imaginea articolului Clubul Floreasca - scos la vânzare pentru a şasea oară în ultimul an

Clubul Floreasca - scos la vânzare pentru a şasea oară în ultimul an

Prima încercare de vânzare a Clubului Floreasca a fost în luna ianuarie 2007.

La primele trei licitaţii, preţul de pornire pentru vânzarea clubului a fost stabilit de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), deţinătorul imobilului, la 41,65 milioane de euro, preţ redus la următoarele două licitaţii la 38,7 milioane de euro. Toate licitaţiile au fost însă anulate în lipsa unei oferte.

Clubul Floreasca a fost scos la vânzare cu toate activele, inclusiv cu sala închiriată de o şcoală de tenis printr-un contract valabil până în 2012.

Contractul de închiriere permite Şcolii de tenis Năstase, Costică şi Mihnea să utilizeze un teren din incinta Clubului Floreasca, în schimbul unui tarif de închiriere de un dolar pe metru pătrat, pentru o suprafaţă totală de 731,5 metri pătraţi.

Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, în subordinea căruia funcţionează RA-APPS, a apreciat, la data primului anunţ de vânzare, că valoarea Clubului Floreasca este redusă de contractul de închiriere a terenului, conducerea şcolii de tenis refuzând să accepte anularea înţelegerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici