Cluj: Napolact a redeschis cel mai vechi magazin într-un concept nou

Napolact a redeschis, miercuri, magazinul său cu cea mai îndelungată tradiţie din Cluj-Napoca, într-o formulă nouă, care combină magazinul de prezentare şi vânzare a produselor cu o zonă de cafenea, investiţia ridicându-se la 100.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

456 afișări
Imaginea articolului Cluj: Napolact a redeschis cel mai vechi magazin într-un concept nou

Cluj: Napolact a redeschis cel mai vechi magazin într-un concept nou (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Napolact, magazinul este singurul de acest fel din ţară, iar pe lângă produsele proprii - brânzeturi, iaurturi şi lapte -clujenii vor putea găsi şi un meniu simplu creat pe baza lactatelor Napolact, dar vor avea la dispoziţie şi internet gratuit.

Reprezentanţii companiei au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că investiţia în noul magazin s-a ridicat la 100.000 de euro, afirmând că produsele din meniul magazinului vor fi disponibile şi în varianta "on the go", în ambalaje speciale.

"Pentru noi, acest magazin unic în România va fi locul în care vom intra în interacţiune directă cu consumatorii noştri. Oamenii de aici, din mijlocul Ardealului, sunt printre cei mai exigenţi consumatori", a declarat Răzvan Orbulescu, directorul de marketing Napolact.

Brandul Napolact are o tradiţie de 60 de ani în lactate şi aparţine companiei olandeze Friesland Campina, care colectează lapte de la o reţea extinsă de fermieri din Ardeal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici