CNADNR a găsit constructor pentru finalizarea centurii Tecuci. Şoseaua de 7 km va costa 14,5 milioane euro

CNADNR a semnat cu asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa - Aleandri Spa - Pasquale Alo' un contract de 64 milioane lei (14,5 milioane euro), cu TVA, pentru finalizarea construcţiei centurii Tecuci, judeţul Galaţi.

1028 afișări
Imaginea articolului CNADNR a găsit constructor pentru finalizarea centurii Tecuci. Şoseaua de 7 km va costa 14,5 milioane euro

CNADNR a găsit constructor pentru finalizarea centurii Tecuci. Şoseaua de 7 km va costa 14,5 milioane euro (Imagine: Mihai Marginean/Mediafax Foto)

Contractul a fost semnat luni, în urma unei licitaţii deschise, iar lucrările vor fi finanţate cu bani europeni (85%) şi fonduri de la buget.

"Obiectivul specific al contractului este realizarea «Construcţiei Variantei de Ocolire Tecuci - Relicitare» şi remedierea oricăror eventuale defecte ale acestor lucrări în perioada de notificare a defectelor, în conformitate cu prevederile contractului de lucrări", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Durata acordului este de 36 de luni, din care 12 luni pentru execuţia lucrărilor şi 24 luni perioada de garanţie.

Contractul pentru construcţia şoselei de 7 km, atribuit în 2012 companiei portugheze Soares da Costa, a fost reziliat în anul următor, gradul de execuţie la momentul încetării acordului fiind de 14%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici