CNADNR va aloca 217,77 mil. lei pentru modernizarea unor tronsoane de drumuri din Constanţa

Compania Naţională a Autostrăzilor şi Drumurilor Naţionale din România (CNADNR) va organiza o licitaţie în luna aprilie şi alte patru în mai pentru reabilitarea unor sectoare de drum naţional din judeţul Constanţa, valoarea totală estimată a contractelor fiind de 217,77 milioane lei, inclusiv TVA.

19 afișări
Imaginea articolului CNADNR va aloca 217,77 mil. lei pentru modernizarea unor tronsoane de drumuri din Constanţa

CNADNR va aloca 217,77 mil. lei pentru modernizarea unor tronsoane de drumuri din Constanţa

Niciunul dintre contracte nu va dispune de finanţare europeană, se arată în anunţurile de licitaţii ale companiei.

Prima licitaţie, care vizează modernizarea DN 2A Hârşova-Constanţa, pe o lungime de 21,8 kilometri, va fi organizată pe data de 15 aprilie, valoarea estimată a contractului fiind de 51,1 milioane de lei, iar durata lucrărilor de 16 luni.

Celelalte licitaţii vor fi atribuite pe data de 5 mai şi urmăresc reabilitarea a două tronsoane din DN 3 Bucureşti-Constanţa şi a unui sector din DN 3C şi DN 22 Râmnicu Sărat-Constanţa.

Astfel, contractul pentru modernizarea a 100 de kilometri din DN 22 are o valoare de 91,63 milioane de lei, iar lucrările trebuie finalizate în termen de 24 de luni de la data atribuirii.

Pentru DN 3, primul contract în valoare de 20,8 milioane de lei se referă la reabilitarea a 17 kilometri, în termen de un an, iar al doilea contract, cu privire la refacerea sistemului rutier pe o lungime de 26 de kilometri, se ridică la 35,1 milioane de lei şi se va derula pe parcursul unui an.

Contractul cu valoarea cea mai mică, respectiv de 19 milioane de lei, vizează modernizarea în termen de opt luni a unui sector din DN 3C, cu o lungime de nouă kilometri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici