CNAIR a desemnat câştigătorul pentru execuţia secţiunii 4 a Autostrăzii Sibiu - Piteşti. Valoarea contractului

  • Vineri, la 6 luni de la prima desemnare a câştigătorului, din cauza depunerii de contestaţii şi plângeri atât la CNSC cât şi la Curtea de Apel Bucureşti, CNAIR a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor dispus de C.A.B.
  • Compania desemnată câştigătoare a rămas Porr Construct SRL.
6823 afișări
Imaginea articolului CNAIR a desemnat câştigătorul pentru execuţia secţiunii 4 a Autostrăzii Sibiu - Piteşti. Valoarea contractului

CNAIR a desemnat câştigătorul pentru execuţia secţiunii 4 a Autostrăzii Sibiu - Piteşti. Valoarea contractului

Durata contractului, cu o valoare de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA, este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare şi 44 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Autostrăzii Sibiu - Pitesti, Sectiunea 4: Tigveni - Curtea de Arges în lungime de 9,86 km.

Una dintre lucrările principale ce urmează a fi realizate în cadrul acestui contract este construcţia unui tunel cu o lungime de 1.350 m.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea din nou a perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici