Codul Fiscal modificat: Impozitul pe dividende este abrogat, veniturile medicilor nu sunt taxate

Proiectul de modificare a Codului Fiscal, publicat de Ministerul Finanţelor, abrogă impozitul pe dividende de la 1 ianuarie 2018.

3343 afișări
Imaginea articolului Codul Fiscal modificat: Impozitul pe dividende este abrogat, veniturile medicilor nu sunt taxate

Codul Fiscal modificat: Impozitul pe dividende este abrogat, veniturile medicilor nu sunt taxate (Imagine: Shutterstock)

Măsura face parte din programul de guvernare 2017 – 2020, alături de alte măsuri fiscale, precum neimpozitarea veniturilor medicilor, arată proiectul de act normativ.

În acest context, ministerul propune ca începând cu 1 ianuarie 2018 şi veniturile din salarii şi asimilate salariilor, precum şi din activităţi independente obţinute din exercitarea profesiei de medic să fie scutite de la plata impozitului pe venit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici