Combinatul siderurgic TMK Reşiţa va disponibiliza 200 de angajaţi

Combinatul siderurgic TMK Reşiţa va disponibiliza 200 de angajaţi în acest an, numărul de salariaţi ai companiei urmând să scadă de la 1.166 la 966 de persoane, a anunţat, marţi, compania

479 afișări
Imaginea articolului Combinatul siderurgic TMK Reşiţa va disponibiliza 200 de angajaţi

Combinatul siderurgic TMK Reşiţa va disponibiliza 200 de angajaţi

Disponibilizările fac parte din programul de strategie şi viabilitate a companiei, pentru a creşte eficienţa economică şi capacitatea de concurenţă, în condiţii de piaţă agravate, a unor sectoare auxiliare ale companiei, se arată într-un comunicat al TMK Reşiţa transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În acest sens, managementul uzinei a înaintat o notificare către Inspectoratul Teritorial De Muncă din Caraş Severin, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă şi sindicatului Vatra.

Acţionarul majoritar al TMK Reşiţa, grupul rus TMK, vrea să delisteze combinatul de pe piaţa Rasdaq a BVB. TMK are în derulare o ofertă de preluare a titlurilor pe care nu le controlează, oferind acţionarilor minoritari 1,9 milioane lei pentru pachetul care reprezintă 0,51% din capital.

Grupul rus TMK, specializat în producţia ţevilor de oţel pentru industria petrolului şi gazelor naturale, este prezent în România şi prin TMK-Artrom Slatina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici