Comisia Europeană a anunţat că va acorda Greciei un ajutor în valoare de 700 milioane de euro pentru refugiaţi

Comisia Europeană (CE) a anunţat, marţi, că va acorda Greciei un ajutor umanitar în valoare de 700 milioane de euro până în 2018 pentru a o ajuta să facă faţă crizei refugiaţilor, informează Associated Press online.

343 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană a anunţat că va acorda Greciei un ajutor în valoare de 700 milioane de euro pentru refugiaţi

Comisia Europeană a anunţat că va acorda Greciei un ajutor în valoare de 700 milioane de euro pentru refugiaţi

Ajutorul umanitar de urgenţă destinat Greciei, primul de acest fel pentru un stat membru al Uniunii Europene, va fi direcţionat către organizaţiile umanitare care vor coopera cu Guvernul grec pentru a oferi asistenţă refugiaţilor.

Comisarul European pentru Ajutor Umanitar şi Gestionarea Crizelor, Christos Stylianides, a declarat că a fost la Atena pentru semnarea acordurilor prin care au fost alocate primele fonduri, în valoare de 83 de milioane de euro, către opt organizaţii umanitare, printre care UNCHR, Salvati Copiii şi Crucea Roşie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici