Compania aeriană Wizz Air introduce o nouă rută din Iaşi. De la ce preţ pornesc biletele

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează, începând din luna iulie, o nouă rută din Iaşi, spre Bruxelles, biletele fiind puse în vânzare de la preţul de 99 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3466 afișări
Imaginea articolului Compania aeriană Wizz Air introduce o nouă rută din Iaşi. De la ce preţ pornesc biletele

Compania aeriană Wizz Air introduce o nouă rută, cu plecare din Iaşi

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Aeroportul din Iaşi, Wizz Air anunţă deschiderea unei noi destinaţii de pe Aeroportul Internaţional Iaşi spre Bruxelles (Charleroi), din 8 iulie.

Pasagerii care îşi planifică în această perioadă călătoriile pe această rută îşi pot rezerva deja bilete de la 99 de lei / 19.99 euro.

Sorina Ratz, communications manager la Wizz Air, arată în comunicat că reţeaua din Iaşi va fi extinsă în acest an cu şapte noi rute.

”Începând din luna iulie, locuitorii Moldovei vor călători, pentru prima dată, graţie companiei Wizz Air, spre ţări din Nordul Europei, iar prin introducerea zborului anunţat astăzi, de la Aeroportul Iaşi vor fi mai multe zboruri săptămânale spre capitala Europei, o reuşită ce face posibilă realizarea unor legături cu alte zone din nord-estul continentului. Sperăm că această rută va fi operată cu succes încă de la început, Bruxelles fiind un important centru adminstrativ, universitar, turistic, economic şi multicultural”, arată, în acelaşi comunicat, Monica Nichituş, director general provizoriu al Aeroportului Internaţional Iaşi.

Compania aeriană Wizz Air şi-a început operaţiunile de la Aeroportul Internaţional Iaşi în 2013.

Cea de-a doua aeronavă alocată bazei din Iaşi va sosi în iulie şi va asigura operarea zborurilor pe şapte rute noi din Iaşi spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmo (Suedia), Paris Beauvais (Franţa) şi Charleroi (Belgia).

”Odată cu extinderea operaţiunilor pe acest aeroport, Wizz va avea un echipaj local format din 70 de angajaţi direcţi, iar noi sesiuni de recrutare vor avea loc pe 3 martie, la Iaşi”, se arată în acelaţi comunicat.

În acest an, compania oferă, în total, mai mult de 578.000 de locuri la vânzare, pe 15 rute, spre 11 ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici