Compania de taxi aerian a lui Ioan Niculae a cumpărat primul avion. Cât a costat

Compania Inter Aviation, din grupul InterAgro, deţinut de omul de afaceri Ioan Niculae, a cumpărat un avion business jet, cu 14 milioane dolari, primul al operatorului de taxi aerian.

639 afișări
Imaginea articolului Compania de taxi aerian a lui Ioan Niculae a cumpărat primul avion. Cât a costat

Compania de taxi aerian a lui Ioan Niculae a cumpărat primul avion. Cât a costat (Imagine: Mediafax Foto)

Inter Aviation a prezentat noua achiziţie, duminică, la aeroportul Bucureşti Băneasa.

Directorul general al Inter Aviation, Octavian Piţa, a declarat pentru MEDIAFAX că avionul are un preţ de catalog de circa 16 milioane dolari, discount-ul acordat fiind de aproximativ două milioane dolari.

Compania aero taxi de business va opera, de la sfârşitul lunii iunie, şi un elicopter, cumpărat din Marea Britanie la un preţ apropiat de cel al avionului.

Inter Aviation vizează o flotă compusă din trei avioane business jet şi unul sau două elicoptere. Al doilea avion va fi achiziţionat la toamnă, iar cel de-al treilea în 2012, potrivit directorului general al companiei.

În luna mai Ioan Niculae a declarat agenţiei MEDIAFAX că noua firmă va opera, pe lângă aparate proprii, un avion care va fi achiziţionat de Gigi Becali.

Inter Aviation este deţinută de fiica lui Niculae, Adina Niculae, cu 51% din titluri, restul fiind în proprietatea InterAgro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici