Companiile auto reiau producţia! Ce măsuri de siguranţă introduc

  • Companii precum General Motors si Ferrari se pregătesc să reia producţia
  • Una dintre măsurile de siguranţă introduse va fi verificarea temperaturii angajaţilor
  • Totodată, salariaţii care vor să afle dacă au fost expuşi la virus pot face teste de sânge
5373 afișări
Imaginea articolului Companiile auto reiau producţia! Ce măsuri de siguranţă introduc

Companiile auto reiau producţia! Ce măsuri de siguranţă introduc

Producătorii auto din întreaga lume se pregătesc să repornească activitatea în fabrici, din China până în Statele Unite ale Americii, şi folosesc măsurile de siguranţă implementate până acum în China şi în fabricile din SUA unde se realizează ventilatoare, scrie Reuters.
 
Măsurile de siguranţă diferă de la o companie la alta. De exemplu, producătorul italian Ferrari a anunţat miercuri că va face teste de sânge angajaţilor care vor să afle dacă au fost sau nu expuşi la virus.
 
Jim Glynn, directorul responsabil de sănătatea muncii al General Motors nu este convins că testele de sânge sunt de folos, după cum a declarat recent. În schimb, General Motors este pregătită să implementeze măsurile luate de Amazon pentru angajaţii din depozite, cum ar fi verificarea temperaturii cu ajutorul scanerelor, înainte ca aceştia să intre în hala de producţie.
 
Majoritatea producătorilor auto sunt de acord că verificarea temperaturii, chestionarele zilnice privind starea de sănătate precum şi organizarea liniilor de producţie aşa încât între angajaţi să existe o distanţă de 1-2 metri, coroborate cu elemente de protecţie cum ar fi mănuşile şi măştile, vor permite ca producţia să se desfăşoare în siguranţă.
 
General Motors a relansat activitatea din fabrica din China, în timp ce fabricile din Coreea de Sud au funcţionat şi până acum. Compania nu a precizat când va redeschide unităţile din SUA. Alte companii au anunţat deja când vor reîncepe activitatea, deşi autorităţile nu au de gând să renunţe prea curând la restricţiile impuse pe fondul pandemiei.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici