Companiile IT&C din România vor avea un VENIT de 8,4 miliarde de dolari de pe urma digitalizării

Digitalizarea industriilor va genera un venit potenţial pentru jucătorii din industria IT&C de 8,4 miliarde de dolari până în 2026, în România, potrivit unui raport realizat de Ericsson.

294 afișări
Imaginea articolului Companiile IT&C din România vor avea un VENIT de 8,4 miliarde de dolari de pe urma digitalizării

Companiile IT&C din România vor avea un VENIT de 8,4 miliarde de dolari de pe urma digitalizării

Oportunităţile de business create prin valorificarea tehnologiei 5G pentru digitalizarea industriilor din România vor valora aproximativ 3,2 miliarde de dolari până în 2026.

Oportunităţile de business ale implementării de tehnologii 5G în digitalizarea industriilor sunt estimate la peste 1,2 trilioane de dolari la nivel global în 2026, potrivit studiului Ericsson.

În urma raportului, Ericsson estimează venituri potenţiale de până la 582 de miliarde de dolari până în 2026, echivalentul unei creşteri de 34% a veniturilor.

Energia, producţia şi siguranţa publică vor fi industriile care vor contribui semnificativ la această oportunitate de business, datorită investiţiilor masive pe care le vor face în digitalizarea bazată pe 5G.

Raportul arată, de asemenea, că industria manufacturieră şi sectorul de utilităţi şi energie vor fi cele două segmente de activitate cu cel mai mare potenţial pentru creşterea veniturilor datorită tehnologiei 5G.

Ericsson furnizează tehnologie şi servicii de comunicaţii. Compania are sediul în Stockholm, Suedia, iar în 2014, a înregistrat venituri în valoare totală de 33,1 miliarde de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici