Conferinţa anuală organizată de Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), un eveniment reprezentativ pentru sectorul local de servicii de afaceri

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizaţie care reprezintă sectorul local de servicii de afaceri, organizează în data de 8 octombrie 2015, la Hotel Radisson Blu, Bucureşti, conferinţa anuală - unul dintre cele mai relevante evenimente din industrie, precum şi Premiile ABSL.

516 afişări
Imaginea articolului Conferinţa anuală organizată de Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), un eveniment reprezentativ pentru sectorul local de servicii de afaceri

Conferinţa anuală organizată de Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), un eveniment reprezentativ pentru sectorul local de servicii de afaceri (Imagine: Shutterstock)

Asociaţia reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi cercetare şi dezvoltare (R&D).

Conferinţa anuală, ajunsă anul acesta la cea de-a treia ediţie, va aduce împreună 500 de lideri reprezentând companii de prestigiu care îşi desfăşoară activitatea în domeniile serviciilor partajate, externalizării proceselor de afaceri, externalizării tehnologiei informaţionale şi cercetării şi dezvoltării. În cadrul ediţiei de anul acesta vor fi abordate subiecte legate de evoluţia României către un veritabil centru de expertiză şi dezvoltarea industriei serviciilor pentru afaceri, toate sub tema „România: The Shining Star of Business Services. Delivering High End Solutions Across the Globe.” (Ro: ”România: Noua Stea a Domeniului Serviciilor pentru Afaceri. Livrând Soluţii de Calitate în jurul Globului”). Astfel, în cadrul evenimentului vor fi prezenţi analişti de top, reprezentanţi ai The Hacket Group, Everest, Gartner, KMPG şi HAYS. Sesiunile de discuţii vor aborda în cadrul acestei ediţii teme precum: “Noi modele de afaceri şi Internet of all Things, în practică”, “Motorul dezvoltării unei companii sau cum să accesăm adevăratul potenţial al resurselor umane”, “Creşterea performanţelor serviciilor financiare şi contabile, vânzărilor, proceselor de lucru” sau “Pionierat în România: către industria serviciilor integrate. Noi metode de a creşte afacerile.”

Scopul ABSL România este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung şi creşterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri şi, în acelaşi timp, de a mări nivelul de atractivitate al României pentru investiţii şi pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing şi offshoring. ABSL doreşte să intensifice interacţiunea şi colaborarea la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunoştinţe, experienţă şi bune practici dintre companiile din acest sector. ABSL sprijină antreprenoriatul şi practicile de business avansate, evaluează oportunităţile legislative de îmbunătăţire şi ajută la adaptarea cerinţelor de business prin recomandarea de schimbări în sistemul educaţional din România. Asociaţia colaborează cu autorităţile locale şi centrale şi cu comunitatea de business, cu scopul de a oferi sprijin pentru investiţiile reciproce şi de a întări implicarea în comunităţile locale.

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România susţine constant expansiunea industriei serviciilor pentru afaceri şi transformarea sa într-un domeniu strategic pentru economia autohtonă. Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri este implicată în construirea unei noi viziuni asupra importanţei activităţii din România la nivel internaţional, iar unul dintre demersurile cheie este conferinţa anuală care reuneşte pe data de 8 octombrie reprezentanţi ai celor mai importante companii din sectorul serviciilor pentru afaceri şi organizaţii care susţin dezvoltarea durabilă a industrii.

Sectorul de servicii pentru afaceri este un angajator important în România. În total, peste 60.000 de profesionişti sunt angajaţi în această industrie, dintre care 25% în companii membre ABSL.Industria locală oferă o gamă largă de servicii clienţilor din Europa, America de Nord şi România, acoperind şi America de Sud, Africa, CEE, Asia Pacific, precum şi Orientul Mijlociu.

Din  ABSL  România  fac  parte  organizaţii  importante  de  profil  regionale  şi  internaţionale: Accenture Services, APT Resources & Services, Automobile Dacia, AWP România, Capgemini, CBRE RealEstate Consultancy, Connections Consult, DB Schenker, Deloitte Audit, EUCOM Business Language, Genpact România, Global Remote Services, Hewlett  Packard  Global  Business  Center,  Luxoft Professional România, Microsoft România, Office Depot Service Center,  Optima  Solutions  Services,  PricewaterhouseCoopers Servicii, Process Solutions România, Renault Business Services, Société Generale European Business Services, Stefanini România, TELUS International Europe, UCMS Group România, Unicredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban, Vodafone Shared Services România, Wipro Technologies, WNS Global Services, iar partenerii strategici ai asociaţiei sunt ACCA, Colliers International, Corporate OfficeSolutions, Fine Law, Hays Talent Solutions, I-Future, KPMG, McCann PR, Mikomax şi Skanska.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici