Conferinţă Mediafax-Asseco SEE despre soluţii inovatoare pentru documentele instituţiilor financiare

Asseco SEE şi Agenţia de presă Mediafax organizează cea de a doua ediţie a conferinţei "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions", care va avea loc, miercuri, 3 decembrie, începând cu ora 09.30, în Bucureşti, la hotelul Howard Johnson, sala Arizona.

141 afișări
Imaginea articolului Conferinţă Mediafax-Asseco SEE despre soluţii inovatoare pentru documentele instituţiilor financiare

Conferinţă Mediafax-Asseco SEE despre soluţii inovatoare pentru documentele instituţiilor financiare

La conferinţă vor fi prezentate soluţii inovatoare pentru documentele instituţiilor financiare deoarece creşterea veniturilor, maximizarea eficienţei angajaţilor, menţinerea satisfacţiei clienţilor, dar şi atragerea de clienţi noi cât mai rapid sunt cruciale în mediul de afaceri competitiv din zilele noastre.

În cadrul conferinţei "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions" dezbaterile se vor concentra pe identificarea celor mai bune practici de organizare a proceselor prin care trec documentele pentru deschiderea de conturi noi sau managementul creditelor.

De asemenea, reprezentanţi din managementul Asseco SEE România şi Serbia vor arăta cum trebuie să fie stabilite standardele noi de management privind procedurile bancare şi cum se poate obţine automatizarea proceselor bancare folosind managementul documentelor şi integrarea optimă a acestor procese în sistemul financiar, prin utilizarea soluţiei ASEBA BPS. La eveniment vor fi prezentate o serie de echipamente şi soluţii ce pot ajuta în procesul de transformare a hârtiei în format electronic cu scopul de a obţine o trasabilitate a fluxului unui document în organizaţie prin demonstraţii live.

Partenerii acestui eveniment sunt Fujitsu şi EMC.

Toate temele vor fi dezbătute alături de participanţi şi de presa generalistă şi de specialitate prezentă la eveniment şi, în plus, vor avea loc demonstraţii live ale soluţiilor dedicate optimizării proceselor prin care trec documentele într-o instituţie financiară.

Mai multe detalii, agenda evenimentului "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions", dar şi detalii pentru înscriere în vederea participării la eveniment le puteţi găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/category/document-processes-for-financial-institutions-2.

Conferinţa va reuni circa 50 de participanţi având structura următoare: reprezentanţi ai ASSECO SEE România şi Serbia, reprezentanţi ai EMC şi Fujitsu, reprezentanţi de top management din domeniul bancar şi al serviciilor financiare, precum şi presă generalistă şi de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici