Consiliul Concurenţei a încheiat două acorduri cu autorităţile pentru protecţia consumatorilor

Consiliul Concurenţei a încheiat, joi, două acorduri cu autorităţile din domeniul protecţiei consumatorului, în vederea colaborării pentru identificarea situaţiilor de încălcare a reglementărilor din domeniul concurenţei care au un impact semnificativ asupra consumatorilor.

2 afișări

Cele două protocoale au fost semnate cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi respectiv Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România.

"Ne propunem ca întărirea relaţiilor de colaborare dintre Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Consiliul Concurenţei să aibă ca rezultat aplicarea efectivă a regulilor privind protecţia concurenţei şi a intereselor consumatorilor, în special în ceea ce priveşte implementarea legislaţiei naţionale şi comunitare", a declarat, într-un comunicat, preşedintele interimar al Consiliului Concurenţei, Alexe Gavrilă.

Acordurile propun organizarea unor acţiuni comune şi identificarea situaţiilor de încălcare a reglementărilor din domeniul concurenţei cu impact semnificativ asupra intereselor consumatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici