Consiliul Concurenţei: Concluziile preliminare ale investigaţiei privind piaţa energiei vor fi anunţate în iunie

Consiliul Concureţei estimează că în luna iunie va prezenta concluziile preliminare în privinţa pieţei de electricitate, domeniu în care a iniţiat o investigaţie în urmă cu doi ani, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.

133 afișări
Imaginea articolului Consiliul Concurenţei: Concluziile preliminare ale investigaţiei privind piaţa energiei vor fi anunţate în iunie

Consiliul Concurenţei: Concluziile preliminare ale investigaţiei privind piaţa energiei vor fi anunţate în iunie (Imagine: Gabriela Dobros/Mediafax Foto)

"Vrem ca în iunie să avem concluzii preliminare pe piaţa de electricitate. Apoi va trebui să ne grăbim şi cu investigaţia pe piaţa gazelor", a afirmat Chiriţoiu.

El a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că piaţa energiei este o zonă cu "probleme concurenţiale serioase, prin natura ei".

"Este o zonă în care sper să progresăm în acest an", a afirmat Chiriţoiu în conferinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici