Consiliul Concurenţei: Familia Moldoveanu poate prelua integral operaţiunile Grupului Nordic

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care familia Moldoveanu a preluat companiile Nordic Import Export Co, Casa Mediterană Import şi Nordic Logistic, potrivit unui comunicat transmis vineri de instituţie.

244 afișări
Imaginea articolului Consiliul Concurenţei: Familia Moldoveanu poate prelua integral operaţiunile Grupului Nordic

Consiliul Concurenţei: Familia Moldoveanu poate prelua integral operaţiunile Grupului Nordic

Anterior autorizării, cele trei companii erau deţinute de familia Moldoveanu împreună cu membrii altor două familii.

Nordic Import Export Co SRL are ca obiect de activitate principal comerţul cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiuilor şi grăsimilor comestibile.

Casa Mediterană Import SRL are ca obiect de activitate principal intermedierea în comerţul cu produse alimentare, băuturi şi tutun.

Nordic Logistic SRL are ca obiect de activitate principal depozitarea, asigurând suportul logistic pentru Nordic Import Export Co SRL şi Casa Mediterană Import SRL şi, într-o mai mică măsură, şi pentru alte societăţi de pe piaţă.

„Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante”, se mai subliniază în documentul de presă al Autorităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici