Consiliul Concurenţei vrea să finalizeze 8-10 investigaţii până la finele anului

Consiliul Concurenţei vrea să finalizeze 8-10 investigaţii până la finele anului, majoritatea pe piaţa farmaceutică.

17 afișări
Imaginea articolului Consiliul Concurenţei vrea să finalizeze 8-10 investigaţii până la finele anului

Consiliul Concurenţei vrea să finalizeze 8-10 investigaţii până la finele anului (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Avem în plan să finalizăm 8-10 investigaţii până la sfârşitul anului", a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chriţoiu, la conferinţa MEDIAFAX Talks about Competition Law.

El a precizat că cinci dinitre proceduri vizează domeniul farma, iar altele urmăresc sectorul telecomunicaţiilor, apă minerală, al experţilor contabili şi poştei.

Întrebat despe numărul procedurilor noi care ar urma să fie lansate până la sfârşitul lui 2010, Chiriţoiu a răspuns că, în acest moment, instituţia pe care o conduce, derulează câteva zeci de investigaţii, nu toate urmând să se transforme în investigaţii propriu-zise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici