Cosmote a lansat serviciul "Reîncarcă de oriunde"

Cosmote România a lansat, miercuri, un serviciu prin care cartelele preplătite ale operatorului de telefonie pot fi reîncărcate din orice reţea fixă sau mobilă, naţională sau internaţională, cu valori cuprinse între 3 şi 200 de euro, a anunţat compania.

78 afișări
Imaginea articolului Cosmote a lansat serviciul "Reîncarcă de oriunde"

Cosmote a lansat serviciul "Reîncarcă de oriunde"

Denumit "Reîncarcă de oriunde", serviciul permite unui client Cosmote România să îşi reîncarce cartela, sau pe cea a prietenilor, prin apelarea numărului 0766.135.135, din orice reţea naţională, internaţională sau din roaming, se arată într-un comunicat al operatorului remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

"Următorul pas este introducerea numărului de telefon corespunzător beneficiarului şi codul de 16 cifre al unei cartele standard de reîncărcare sau al unui voucher electronic. După validarea reîncărcării, beneficiarul acesteia primeşte prin SMS detalii despre creditul de comunicare adăugat", se precizează în comunicat.

Apelurile către 0766.135.135 sunt gratuite pentru utilizatorii Cosmote (cu excepţia apelurilor din roaming), iar pentru utilizatorii altor reţele apelurile sunt taxate conform tarifelor aplicabile pentru apelarea unui număr din reţea.

Valorile cu care pot fi reîncărcate cartelele prin serviciul "Reîncarcă de oriunde" variază între 3 şi 200 de euro.

Cosmote România este al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, cu 4,2 milioane de clienţi la finele lunii martie.

Operatorul român este parte a grupului elen de telecomunicaţii mobile Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici