Cosmote reduce cu până la 50% tarifele de roaming pentru GPRS, începând cu 1 august

Cosmote România va reduce, începând de vineri, 1 august, cu până la 50% tarifele pentru transferul de date în roaming, utilizatorii urmând să plătească 4 euro/Mb, potrivit unui comunicat al operatorului de telefonie mobilă.

33 afișări
Imaginea articolului Cosmote reduce cu până la 50% tarifele de roaming pentru GPRS, începând cu 1 august

Cosmote reduce cu până la 50% tarifele de roaming pentru GPRS, începând cu 1 august

Măsura va fi aplicată în 15 dintre cele 30 de reţele partenere din Europa.

"Pentru traficul de date realizat în unele reţele partenere din ţări precum Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Spania, tariful se va reduce la 4 euro/Mb, cu până la 50% mai puţin decât în prezent", se arată în comunicat.

Compania de telefonie intenţionează să aplice reducerea tarifelor pentru transferul de date în roaming (GPRS) şi pentru alte ţări aflate în topul preferinţelor utilizatorilor din România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în ultimul an Cosmote şi-a majorat de patru ori acoperirea GPRS la nivel internaţional. În acelaşi timp, traficul pentru date în roaming a crescut în acest an cu 50% comparativ cu ultimile şase luni ale anului trecut.

Cosmote oferă servicii GPRS în 30 de ţări, prin intermediul a 48 de reţele partenere. Acordurile încheiate acoperă ţări din Europa, dar şi Statele Unite ale Americii, Brazila, Japonia, Mexic şi Iordania.

Cosmote România este al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, cu 4,2 milioane de clienţi la finele lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici