Cosmote România va lansa, miercuri, o cartelă preplătită de doi euro

Cosmote România va lansa, miercuri, o cartelă preplătită în valoare de doi euro, fără TVA, care va avea un credit iniţial de un euro şi va putea fi reîncărcată cu valori între 3 euro şi 30 euro, la care se aplică un bonus de 20% din valoarea reîncărcată, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

1 afișare
Imaginea articolului Cosmote România va lansa, miercuri, o cartelă preplătită de doi euro

Cosmote România va lansa, miercuri, o cartelă preplătită de doi euro

"Noua cartelă poate fi achiziţionată în peste 15.000 de puncte de vânzare pentru pachete preplătite şi în mai mult de 770 de magazine Cosmote, Germanos, Internity, Romtelecom şi dealeari independenţi".

Utilizatorii cartelei de doi euro au posibilitatea de a opta, în funcţie de necesităţile de comunicare, pentru una din cele trei extraopţiuni disponibile în acest moment.

Astfel, clienţii pot alege să beneficieze lunar de 300 de minute, 300 SMS-uri şi 50 MMS-uri către orice număr Cosmote, alături de 50 de minute în reţeaua Romtelecom, în timp ce altă extraopţiune include 400 de minute şi 400 de SMS-uri în reţea, către cinci numere Cosmote. A treia variantă garantează 150 de minute şi 150 de SMS-uri pe lună, în reţeaua Cosmote.

Tariful convorbirilor realizate prin intermediul cartelei este de 0,16 euro/minut către orice reţea naţională, în timp ce apelurile către un număr favorit dintr-o reţea naţională se plătesc cu 0,10 euro/minut.

Parte a grupului elen de telecomunicaţii mobile Cosmote, filiala din România şi-a relansat activitatea în decembrie 2005. Operatorul avea la finele lunii iunie 2,216 milioane de clienţi.

Pe piaţa telefoniei mobile mai activează Orange România - 8,572 milioane de utilizatori (iunie 2007), Vodafone România - 8,223 milioane de utilizatori (iunie 2007) şi Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu aproximativ 500.000 de abonaţi (decembrie 2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici